High North Young Entrepreneur Contest

Er du under 40 år og har en startup-bedrift eller en forretningsidé relatert til nordområdene/arktis? Bli med på internasjonal pitching-konkurranse for unge entreprenører under High North Dialogue-konferansen i Bodø 6.-7. April 2022! Særlig aktuelt er prosjekter innenfor bioøkonomi, ren energi, helse og velferd, hav, smart samfunn, kreative næringer og reiseliv.

Prisutdeling i Bodø 6/4-22!

Pitchingkonkurranse for unge entreprenører med arktisk forretningsidé!

High North Dialogue er en årlig konferanse som samler store aktører innen arktisk utvikling. Hensikten med arrangementet er å oppmuntre og legge til rette for dialog mellom land og aktører for å fremme bærekraftig utvikling i Arktis, samt informasjonsdeling og diskusjon om "best practice".

Konferansen arrangeres i Bodø 6.-7. april 2022. Her avholdes en internasjonal konkurranse i pitching for unge entreprenører. Forretningsidéen din må være relatert til de arktiske områdene. Du eller bedriften kan være lokalisert hvor som helst, men forretningsidéen din må være knyttet til Arktis. Konkurransen er spesielt rettet mot prosjekter innen følgende tema: bioøkonomi, ren energi, helse og velferd, hav, smart samfunn, kreative næringer, og reiseliv. Men: prosjekter innen andre kategorier er ikke utelukket fra å søke!

Du må være under 40 år, og bedriften din kan ikke være eldre enn 3 år fra oppstartsdato. Både bedrifter, startups og individuelle gründere med en god forretningsidé er velkommen til å søke. 

Vinneren kåres 6. april på High North Dialogue i Bodø 6. april 2022, og prisen er et tilskudd til økonomisk finanisering av din idé på NOK 50.000.

Les mer her: High North Young Entrepreneur Contest

Søknad sendes innen 10. mars 2022 til: elena.z.saether@nord.no

High North Dialogue logo

High North Dialogue
Ung gründer med lyskjede