Hvordan sørger man for at innovasjon ikke bare brukes som et populært moteord, men faktisk omsettes i handling? Hva er våre drivere for innovasjon i Narvik, hva betyr innovasjonsgrad og innovasjonshøyde og hvor starter innovasjonsprosessen?
Næringsliv, gründere og etablerere må nå rigge seg for den grønne omstillingen for å være konkurransedyktige i fremtidens markeder. Er du klar?
Kom til oss på Næringslivets Hus, lær mer om innovasjon, la deg inspirere av innovative gründere, og nyt en gylden morgenstund der vi spanderer frokost og kaffe.
Seminaret passer for næringsaktører i alle bransjer, studenter, gründere og andre interesserte. Hjertelig velkommen til dette frokostmøtet i regi av Idékuben.
- Siw Bang Larsen fra Innovasjon Norge Arktis utdyper innovasjonsbegrepet og forklarer hvordan bedrifter og gründere tilrettelegger for innovasjon.
- Trude Husjord og Per-Kristian Løvås fra Pinova forteller hvordan de kom i gang med sin innovative velferdsteknologi.
- Michal Meyer Nilssen fra Norskin Materials AS: historien om hvordan et avfallsprodukt fra sjømatnæringen blir omgjort til en verdifull ressurs.
- Vegard Stormo, Narvikregionens innovative kokkejuvel, forteller om sin reise, matfilosofi og nytenking innen arktisk mat
Påmelding innen 10. mai!