Møt våre nye administrasjonsmedarbeider!

Futurum har ansatt Jeanette Steinmo som ny administrasjons- og prosjektmedarbeider.

Ny medarbeider hos Futurum!

Vi er glade for å kunne presentere Jeanette, som begynte hos oss 15. august i år!

Jeanette har en bachelor i økonomi og administrasjon, og mange års erfaring fra arbeidslivet. Tidligere har hun arbeidet med handel, kontor og administrasjon i ulike bransjer, samt vært innom helsevesenet og noe prosessarbeid. Hos oss i Futurum skal Jeanette arbeide med økonomi, kvalitetssikring, administrasjon og prosjektarbeid. 

Blant mange gode kandidater til stillingen pekte Jeanette seg ut med en kombinasjon av både relevant høyere utdanning og relevant arbeidserfaring. Hun er ei dame med god kunnskap om samfunnet vi arbeider og lever i, og har i sitt studieforløp og i sin arbeidskarriere utvist initiativ, kreativitet, selvstendighet og pågangsmot. Dette er egenskaper vi får god bruk for i vårt prosjektarbeid. Hun planlegger videre studier innenfor prosjektledelse når hun har kommet litt mer i gang hos oss i Futurum. 

Jeanette bor i Narvik sammen med mann og to barn, og er ei særdeles trivelig og utadvendt dame som vi gleder oss over å ha fått med på laget. Vi ser frem til et fruktbart og godt samarbeid både internt og eksternt. 

Jeanette Steinmo foran Kongens Gate 49