Kommer til East West Arena: Trond Øverås, Adm dir i NNR

"Visit Arctic Europe er et prosjekt som skal bidra til å etablere samarbeid mellom bedrifter i Nord-Norge, Nord-Sverige og finsk Lappland. Gjennom nettverksbygging, utviklingsarbeid og markedsarbeid ønsker prosjektet å øke graden av forretningsmessig samarbeid på tvers av grensene, med mål om å bedre felles konkurranseevne i et stadig tøffere globalt marked"

Administrerende direktør i Nord-Norsk Reiseliv AS, Trond Øverås kommer til East West Arena 2016.

"Visit Arctic Europe er et prosjekt som skal bidra til å etablere samarbeid mellom bedrifter i Nord-Norge, Nord-Sverige og finsk Lappland. Gjennom nettverksbygging, utviklingsarbeid og markedsarbeid ønsker prosjektet å øke graden av forretningsmessig samarbeid på tvers av grensene, med mål om å bedre felles konkurranseevne i et stadig tøffere globalt marked."

Trond Øverås, adm dir Nord-norsk Reiseliv.

Trond Øverås kommer opprinnelig fra Setermoen i Indre Troms. Han har bred og allsidig bakgrunn fra reiselivsnæringen, med blant annet ti år som leder for Spitsbergen Travel på Svalbard, seks år som en del av ledergruppen i Hurtigruten og som medlem av ulike råd og utvalg innen norsk reiseliv.

På East West Arena skal Trond snakke om interreg-prosjektet Visit Arctic Europe:

Har du enda ikke meldt deg på årets EWA kan du gjøre det her.

nye-troms.nu
Trond Øverås, adm dir Nord-Norsk Reiseliv AS